Close

Різдвяні привітання українською мовою

Ми підготували для вас добірку найкращих Різдвяних привітань своїми словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Бажаю, щоб в це Різдво, в твоєму житті зародилося справжнє щастя. І нехай це щастя зростає і зростає, стає все більше і ширше, і заповнить всю твою життя. З Різдвом!

Хай щастя і радість будутьвхожі в твій будинок, нехай особи дорогих тобі людей, осяває посмішка. Щасливого і доброго Різдва!

Нехай Різдво Христове принесе в ваш будинок диво. Нехай любов і радість входять в ваш будинок щодня. Бажаю щастя, удачі і благополуччя!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Різдвяні привітання своїми словами

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю від щирого серця світлого блага і доброго світу, вірного щастя і неймовірною радості душі.

З Різдвом тебе! У цей чарівний свято побажаю хорошого достатку, затишної атмосфери, душевного тепла в будинку, згоди, справжнього кохання, взаєморозуміння, поваги, доброти, постійної удачі і великих успіхів. Нехай всі заповітні бажання збуваються.

Різдво – найчарівніший, самий чудовий свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла і навіть чудес. І я бажаю вам, щоб збулося те, чого ви дуже-дуже чекаєте! Бажаю, щоб у вашій душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!