Close

Різдвяні привітання українською мовою

Ми підготували для вас добірку найкращих Різдвяних привітань своїми словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

З Різдвом! Радійте життю, і все у вас буде добре вийдуть. Бажаю всім здоров’я, адже це найголовніше. А будете здорові, будуть сили, що робити і чогось добиватися.

Вітаю зі Світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у домі буде затишок і умиротворення, близькі – щасливі і здорові. Бажаю тільки добра, і щоб все загадані в чарівну ніч бажання обов’язково збулися!

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Одного разу в сім’ї теслі Йосипа народилася дитина і названий він був по імені не Іван і не Степан, а Ісус Христос. Так і з’явився цей свято Різдва Христового спочатку в обраного народу, а потім і на Святій Русі, та й прижився. Зі Святом вас, християни!

У прекрасний день, який подарував світу Спасителя, в день Різдва Христового вітаю Вас зі святом! За Вашу віру і праведні вчинки Господь благословив Вас і послав Вам Ангелів-хранителів. Нехай їх надійні крила бережуть Вас від негараздів і хвороб, а невидимі напуття приведуть до щастя і спокою сімейного життя!

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!