Close

Різдвяні привітання українською мовою

Ми підготували для вас добірку найкращих Різдвяних привітань своїми словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Улюблений, вітаю! Нехай Різдво дозволить тобі вірити в чудеса, насолоджуватися морозним ранком, сонячними днями і вечорами в колі близьких. Нехай збере це свято сім’ю, щоб збулися мрії, попрощалися образи. Вмитися бажаю святою водою, яка змиє гріхи і невірні вчинки. Зі святом!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

З чарами різдвяної ночі, що відкриває двері в світ дивовижних фантазій і чудових звершень! Бажаю, щоб будь-який день доставляв тобі неосяжну радість і неприборканий захват, а особисте щастя було величезним і справжнісіньким: очевидним і відчутним.

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом надії і любові, зі святом радості та щедрості душі. Бажаю неймовірно щасливою атмосфери в будинку і навколо, бажаю, щоб найзаповітніше бажання здійснилося раптом. Нехай з життя піде смуток і печаль, нехай удачу і веселощі принесе січень.

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Вони чують всі наші думки і надії, бачать вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

З Різдвом Христовим. Нехай яскрава зірка на небі запалить яскраву надію в твоєму серці, нехай від тебе відстануть всі недуги і печалі. Здорові, любити своє життя, прагнути тількидо хорошого, робити тільки добре і ніколи не знати ніякого лиха.

Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

Нехай сьогодні Ваша посмішка стане ще красивішим, Ваші очі засяють від хвилювання, Ваша душа наповниться радістю і Різдво досягне Вашого серця. Щасливого Різдва, прекрасна!