Close

Привітання з Трійцею

Ми підготували для вас добірку сучасних привітань з Трійцею своїми словами, у прозі. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю сонячного настрою душі, сприятливої ​​погоди в будинку, неймовірної краси навколо, квітучої любові в серці, постійного ладу в родині, незмінною надії на краще і щасливого блиску в очах!

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Привітання з Трійцею до сліз

Вітаю тебе зі святом Святої Трійці. Бажаю сьогодні відкритися божественної благодаті, прийняти в своє життя небесну допомогу. Нехай у тебе буде в три рази більше радості, любові і приємних миттєвостей!

Все мирян вітаю з Трійцею! Нехай святість цього свята пронизує кожного, нехай троїсті союз святого отця, сина і духу надихають вас на добрі справи, оберігаючи від злості, заздрості і ненависті. Нехай любов близьких, зігріває, вірність береже дружбу, а чесність стане гідністю кожного!

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

У свято Трійці я від душі побажати хочу, щоб в будинок увійшов яскраве світло блага і щастя, щоб душу зігрівали промені добра і радості, щоб серце зберігало чисту і вірну любов, щоб на шляху горів вогник надії і віри.

В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!