Close

Привітання з днем народження священика, батюшки в прозі, українською мовою

Ми підготували для вас зворушливі Привітання з днем народження священика, батюшки в прозі, українською мовою. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Благословіть, отче, і прийміть добрі побажання здоров’я, миру і душевної гармонії. З днем народження Вас. Нехай Ваша міцна віра, світла надія і вірна любов наповнює серце кожного близького, кожного знайомого, кожного парафіянина радістю і втіхою, нехай Господь завжди буде з Вами, нехай кожен день життя несе з собою світло благодаті і щастя.

Благословіть, Святий Отець, і дозвольте привітати Вас з днем народження. Бажаю давати надію і допомагати ставати на шлях будь заблуканої душі, бажаю самому ніколи не втратити сили своєї віри і любові до цього світу, бажаю доброго блага життя і щирості у кожній молитві.

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!

Нехай кожен день вашого життя буде наповнений добром і любов’ю до Бога! Бажаю вам відмінного здоров’я, гармонії в душі і Господнього благословення! Нехай служіння Богові приносить вам справжню радість, адже це ваше покликання!

Прошу благословити мене Батько, і прийняти щирі побажання у свій день народження. Від щирого серця вам бажаю жити під мирним небом і світлої благодаттю, дарувати людям надію і віру, прагнути до добра і успіху, берегти своє щастя і любов.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!