Close

Привітання з днем ангела Гарасима до сліз

Ми підготували для вас добірку самих красивих привітань з днем ангела Гарасима українською мовою. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

В День Ангела надсилаю тобі Гарасим найщиріші побажання: міцного здоров’я, палкого кохання, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, вдачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

Гарасим від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Вітаю тебе Гарасим з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Гарасим, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

Гарасим, прийми мої найщиріші вітання з днем ​​ангела! В твій святковий день хочу побажати найкращого, щоб в житті було якомога більше хороших емоцій, приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій. Щоб тебе оточували тільки любі, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел!

Гарасим, сьогодні день твого янгола-охоронця. Бажаю від щирого серця радіти кожному дню, жити на повну, впевнено крокувати до своєї мети, та завжди пам’ятати, що тобі завжди допомагає, а іноді й підштовхує твій помічник, твій янгол. На кожен день народження заведено бажати здоров’я і щастя, я бажаю тобі, щоб у тебе за плечима завжди був твій янгол-охоронець!

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Гарасим, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Сьогодні світле для тебе Гарасим свято – День Ангела, день твого небесного захисника і покровителя. Нехай же він оберігає тебе, охороняє у важкі моменти життя та ніколи не відмовляє тобі в надії та любові. З Днем Ангела!

Іменин в році не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день Гарасим! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світліше!