Close

Привітання з днем ангела Адріана

Ми підготували для вас добірку оригінальних привітань з днем ангела Адріана у прозі, до сліз. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Адріан, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

Адріан сьогодні твій День Ангела, цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні.

Вітаю тебе Адріан з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Дорога наша людина, вітаємо з днем ​​ангела! Незважаючи на те, що його неможливо побачити, ми віримо, що він завжди поруч з тобою. Нехай всі життєві зміни будуть тільки в позитивну сторону, а повороти долі будуть плавні. Нехай кожен новий день буде несхожим на попередній, щоб захоплювати в цікаву подорож під назвою життя. Ми любимо тебе Адріан!

З Днем Ангела, Адріан. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії і невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-хранитель оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, висвітлював життєвий шлях і переховував під своїм крилом! З Днем ангела тебе, Адріан!

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Адріан свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

Адріан, вітаю з Днем ангела. Бажаю тобі здоров’я, удачі, терпіння і благополуччя. Щоб тобі завжди допомагав твій Ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

Привітання з днем ангела Адріана у прозі

Кожна людина в світі ніколи не буде одна, тому що є той, хто буде поруч завжди – Ангел Хранитель. Сьогодні я вітаю Вас Адріан з днем ​​ангела. Я бажаю Вам всього найкращого і світлого. Нехай доля радує приємними подарунками, а небесна сила допомагає в визначений час. Зі святом!

вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!