Close

Привітання з Великоднем до сліз

Ми підготували для вас добірку сучасних привітань з Великоднем своїми словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З прекрасним святом Пасхи! Нехай буде радість на душі, на мові приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Господь здійснив сьогодні чудо з чудес – його Син, Ісус Христос воскрес. Давай його славити, давай прославляти, давай Його діяння вихваляти! Вітаю тебе з світлим святом Великодня, нехай Господь обдарує тебе всіма своїми благами. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

У світлий великодній свято бажаємо поновлення Вашої душі, світу Вашому будинку. Нехай сім’я стане надійною опорою і підтримкою в усьому, хай будуть здорові і щасливі Ваші діти. Христос Воскресе!

Нехай в серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров’я і радість в душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити. Зі святом!

З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з’їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Поздоровляю з Пасхою і бажаю бути людиною милосердя і великодушності. Нехай це світле свято подарує світлу надію і справжню віру в справжнє диво.

З Світлої Великоднем! Благополучних і спокійних днів, добра тобі і твоєму дому. Нехай Господь захищає від усіх бід і береже твою душу.

Христос Воскрес! Нехай в світле свято Пасхи для тебе повіє вітер добрих змін. Бажаю благодаті в житті під прапором щастя, а також достатку, миру, радості й удачі. Нехай надія тебе не покидає, нехай небеса пошлють тобі здоров’я і любові.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!