Close

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Ми підготували для вас добірку гарних привітань з Вербною неділею до сліз. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

У колишні часи перед тим, як братися за нову справу, у Вербну неділю з’їдали три вербові сережки! Але нехай і без цього ритуалу всі твої важливі починання будуть приносять справжню радість, великий успіх і чарівне щастя! З надихаючим світлим святом!

Вітаю з Вербною Неділею і щиро бажаю, щоб тебе «побили» гілочки верби і нагородили міцним здоров’ям, світлою надією, душевним щастям і серцевої втіхою.

Нехай в це світле Вербну неділю твоя душа наповниться спокоєм і благодаттю. Бажаю, щоб дотик ніжної Вербної гілочки стало воістину чудодійним, щоб з сьогоднішнього для життя стала світліше, з’явилися нові перспективи і вірні друзі.

Нехай весняна верба розпуститься в вашому домі. Нехай вона принесе світло і радість, любов і достаток, успіх і добро. Бажаю, щоб у ваших чистих душах, завжди сяяла небесна благодать, що не затьмарюйте їх сумом, поганими думками і поганими вчинками. Завжди вірте в Бога і його чудову силу, моліться і радійте тому, що вам дано згори. З Вербною неділею!

У цей Вербну неділю бажаю, щоб твоє життя завжди була плідною і обіцяла тобі удачу, щоб завжди ти чув хрускіт купюр, і удача ніколи не обходила тебе стороною!

Дорогі наші брати і сестри! Вітаємо вас зі святом Вербної Неділі! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди присутній світло і мудрість Бога – Творця і Спасителя світу! Нехай ваші душі кожну хвилину наповнюють доброта і увага до тих, хто поруч! Бажаємо, щоб Божа любов оселилася в ваших серцях і приносила рясні плоди розуміння, співчуття і допомоги іншим людям! Нехай Господь благословить вас на праведне і яскраве життя служіння близьким!

Вітаю вас всіх з святим святом Вербною Неділею! Бажаю вам дорогі мої, міцного здоров’я, смирення і умиротворення, душевного тепла і радості. Будьте добрішими, терпимими і мудрішими.

Любі мої! Вітаю вас з Вербною Неділею! Бажаю, щоб освячені прути лози очистили вашу душу, тіло і думки. Нехай це свято весняний принесе в кожен дім достаток, здоров’я, любов та мир.

З Вербною Неділею, дорогий мій друг. Бажаю поповнити свій запас енергії і сил, перейнятися почуттям радості і любові, налаштувати себе на мажорний лад життя і слідувати вперед дорогою нових перспектив, можливостей і захоплень. Успіху тобі в усьому, а найголовніше – відмінного здоров’я.

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб гілочки верби тебе наповнили силами, здоров’ям, любов’ю і надією, щоб в твоїй душі, немов «котики» розпускалися добрі мрії.

Вербна неділя – особлива дата, коли світ святкує вхід Господа в Єрусалим. Нехай цей день, прикрашений сяйвом сонця і розпустилися пухнастими гілочками, принесе тобі душевну радість, справжнє добро і справжні веселощі, якими ти щедро і безкорисливо поділишся з усіма оточуючими людьми – так, як вчив Христос!