Close

Привітання з днем ангела Ростислава у прозі

Ми підготували для вас добірку зворушливих привітань з днем ангела Ростислава простими словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій добрий ангел-охоронець дасть тобі віру у себе, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі Ростислав великої і чистої любові, гідного і безперечного успіху, повноцінного здоров’я, невтомної наснаги і мужності серця!

Ростислав прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа!

З днем ​​ангела вітаю прекрасну людину! Цей чудовий день благословенний небом, так як твій ангел-хранитель піклується про тебе Ростислав. Прошу у неба одного – нехай дасть тобі довгих років життя, щоб оточуючі могли насолоджуватися твоїм спілкуванням, як можна довше. Неможливо переоцінити твою мудрість, яку передаєш в радах. Живи щасливо!

Від щирого серця вітаю тебе Ростислав з днем ​​ангела. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, нехай кожна дорога у житті буде усипана вдачею та везінням, бажаю бути по-справжньому щасливою людиною.

Ростислав, нехай сьогодні Господь вкаже тобі шлях, по якому підеш далі, в супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай – ми тебе любимо і завжди прийдемо на допомогу!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Ростислав: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Ростислав, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Ростислав, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

Ростислав, вітаю тебе від щирого серця з Днем ангела. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками і сонячним настроєм, красивими заходами та неймовірною радістю душі.

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Ростислав і добре виконував свої обов’язки!