Close

Привітання з днем ангела Олексія своїми словами, у прозі

Ми підготували для вас добірку гарних привітань з днем ангела Олексія своїми словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

З Днем ангела тебе Олексій, зі світлим днем. Сьогодні славимо ми його, і нехай у всьому убереже тебе, врятує. Нехай буде море щастя, усмішок теплих, днів на рік погожих, та новин лише добрих та світлих!

З днем ​​ангела вітаю прекрасну людину! Цей чудовий день благословенний небом, так як твій ангел-хранитель піклується про тебе Олексій. Прошу у неба одного – нехай дасть тобі довгих років життя, щоб оточуючі могли насолоджуватися твоїм спілкуванням, як можна довше. Неможливо переоцінити твою мудрість, яку передаєш в радах. Живи щасливо!

Олексій є день народження у тебе, у ангела твого теж, і в честь урочистого дня, вас вітає з небес Боже! І я до нього приєднаюся, бажаю – будьте нерозлучні, Я разом з вами радію, Щоб свята не були нудні!

Олексій, прийміть щирі вітання з Днем Ангела. Нехай Ангел Охоронець Ніколи НЕ відступає від вас и дарує відкрітість та красу вашій душі, мудрість та терпіння – серцю, щирість та чистоту вашій вірі.

Олексій, здоров’я, успіху, посмішки в очах, віри, надії, удачі у справах. У сім’ї – розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

Олексій бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

Щиро вітаю тебе Олексій з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе дійсно радісним і наповненим Божою присутністю!

Олексій, вітаю з Днем ангела! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки вдачу і море позитиву! І ангел-хранитель береже тебе від усіх негараздів.

Олексій, з Днем ангела! Нехай твоє життя буде повне добра и щастя. Бажаю тобі припливу ЕНЕРГІЇ та підйому душевних сил.

Олексій, у День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

Доброму Ангелу вінець, а Вам Олексій міцного здоров’я! Нехай світле свято під назвою іменини, прикрасить Ваше життя щастям, добром і радістю!

Олексій від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Вітаю тебе Олексій з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

У День ангела бажаю тобі Олексій, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!