Close

Привітання з днем ангела Ксенії до сліз

Ми підготували для вас добірку кращих привітань з днем ангела Ксенії простими словами. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Ксенія день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

Ксенія є день народження у тебе, у ангела твого теж, і в честь урочистого дня, вас вітає з небес Боже! І я до нього приєднаюся, бажаю – будьте нерозлучні, Я разом з вами радію, Щоб свята не були нудні!

Ксенія, вітаю з Днем ангела. Бажаю тобі здоров’я, удачі, терпіння і благополуччя. Щоб тобі завжди допомагав твій Ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

З днем ангела тебе Ксенія , бажаю тобі ніколи не здаватіся. Нехай твій янгол-охоронець допомагає тобі летіті, навіть, коли твої крила опускаються вниз!

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Ксенія в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

З днем ​​ангела тебе Ксенія, бажаємо тобі ніколи не здаватися, нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!

Вітаю тебе Ксенія з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Ксенія: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Ксенія від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Вітаю вас Ксенія з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.

Вітаємо з днем ​​ангела! Хай щастя струмує на вас Ксенія з небес, крапельками літнього дощу, а теплий вітерець завжди дме попутно. Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми вас любимо і цінуємо, живіть довго нам на радість!

Нехай ангел небесний тебе Ксенія збереже, поставить захист твердий, як граніт. З Днем ангела вітаємо тебе! Твої найкращі в світі друзі.

Ксенія, вітаю з днем ​​ангела! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному повороті завжди зустрічаються чудові люди. Бажаю міцного здоров’я і масу приводів для радості! Нехай кожен ранок починається з посмішки, а кожен день буде щасливим і сонячним.